Морето за български туристи поевтинява през септември, а специални оферти

...
 Морето за български туристи поевтинява през септември, а специални оферти
Коментари Харесай

Крайморските хотели свалят цените си за септември

 Морето за български туристи поевтинява през септември, а специфични предложения се готвят по цялото българско Черноморие. В Слънчев бряг множеството хотели стартират поетапно да затварят. Голяма част от тях ще разчитат на празничните дни към 6 септември, оповестява bTV.
" Тоест, краят на сезона да прелее с празничните дни, подготвили сме понижение даже до 50% за български посетители, което е извънредно добра опция ", съобщи Диана Колчева, хотелиер към Сдружение клуб на хотелиера.

Отстъпките в курортите край Варна са сред 10 и 40%. В тризвезден хотел, далечен от плажа, цените на нощувка със закуска на човек стартират от 40 лева, а ол инклузив на Златни пясъци е от 55 до 140 лева В един от четиризвездните хотели през септември ще се почива с 10 на 100 по на ниска цена.

„ В момента цената на човек на легло в двойна стая е 136 лева, пуснали сме специфична промоция към искащите да почиват повече от три дни в хотела, тъй че се надяваме на много по-голям интерес ”, съобщи Катя Костадинова, главен мениджър ва хотела.

Отивайки повече на север, отстъпките през септември са сред 10 и 35%. За разлика от неприятния старт на сезона поради дъждовете, в този момент хотелите в Балчик са цялостни. В един от тях няма свободни стаи за септември.

" След като стартират да стопират скандинавските полети, стартират да се появяват [други], имаме туристи и от Румъния и от България, тъй като септември е един прекрасен  месец за отмора. Цените ще са по-евтини с към 30%. Една двойна стая ще коства към 80 лв. с включена закуска ", изясни Сослан Кокаев, шеф на хотел в Балчик.

Някои хотелиери възнамеряват двукратно понижение на цените – първоначално и в края на септември.

Прогнозата за времето също е добра, тъй че септември може да се окаже по-успешен за туризма от юни и юли.
По публикацията работи: Виктория Тошкова
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР